Lleida
8/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Mor un esquiador de 62 anys en xocar amb un altre a les pistes de Baqueira BeretUn helicòpter del SEM el va traslladar fins a l'hospital de la Vall d'Hebron, però va morir durant el trajecte.


Un esquiador de 62 anys ha mort aquest dissabte després de topar amb un altre a les pistes de Baqueira Beret, a la Vall d'Aran. Segons han informat a través de la pàgina web de la mateixa pista d'esquí, els fets van passar al voltant de les 12.00 hores del migdia d'aquest dissabte 9 de febrer en una zona de Beret.

Tal com expliquen, els esquiadors van patir una greu col·lisió que, en un primer moment, va obligar a traslladar l'accidentat més greu fins a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona. El trasllat es va fer després de valorar les greus que lesions que patia i es va efectuar en helicòpter abans, però, el van atendre els Serveis d'Emergències Mèdiques de la Val d'Aran.

Finalment, l'esquiador va morir durant el trajecte. Des de l'estació d'esquí de Baqueira Beret van lamentar l'accident i han volgut transmetre el seu condol a la família

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats