Lleida
16 / 36° C (sol)
97% 26 km/h


Recorren al TSJC l'absolució d'un veí de Lleida acusat de quedar-se amb més de 30.000 euros de la seva tietaLa filla de la dona considera que l'home va enganyar i estafar la seva mare


La dona que va denunciar el seu cosí per haver-se quedat amb 32.549 euros de la seva mare (tieta de l'acusat) ha recorregut al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) la sentència de l'Audiència de Lleida que absol l'home. La Sala no va considerar provat que existís cap engany ni prou proves per considerar l'acusat culpable. L'home va declarar al judici que la seva tieta li va dir que els diners eren per ell i que els hi havia donat "lliurement". A més, va explicar que els havia invertit en adaptar el pis de Lleida perquè la seva tieta pogués viure amb ell. La filla de la dona denunciava, en canvi, que l'acusat es va quedar els diners sense que la dona ho sabés i que la va enganyar perquè li atorgués poders i gestionar així els seus diners i estafar-la.

Els fets van tenir lloc l'any 2014 a Lleida. Segons va explicar l'acusat durant el judici, la seva tieta se'n va anar a viure amb ell a Lleida perquè la seva filla la volia ingressar en una residència i la dona no volia. Els diners corresponien a la meitat de la venda del pis que la dona tenia a Sevilla i que l'acusat va vendre amb els poders que ella li havia atorgat. "El vam vendre perquè ella ja no hi volia anar, no tenia ascensor i només li causava despeses de manteniment", va declarar al judici. També va assegurar que va ser ella qui va obrir un compte corrent a nom dels dos i també qui li va dir que volia vendre el pis que ella tenia a Sevilla. "Jo no la vaig voler enganyar mai. La seva filla no la volia a casa" va dir.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats