Lleida
-2/9° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Roben en una desena de vehicles al descampat que hi ha enfront de l'Atlètic SegreVidres trencats i desperfectes als cotxes.


Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació amb l'objectiu de trobar a l'autor o als autors de l'robatori a l'interior de més d'una desena de turismes que es trobaven estacionats al pàrquing de terra que hi ha davant de el camp de futbol de l'Atlètic Segre, al barri de Cappont.

Cal assenyalar que el lladre o lladres van trencar els vidres dels turismes allà aparcats per poder accedir a l'interior i robar els objectes que hi havia dins.

Segons van explicar fonts de la policia catalana, els fets van tenir lloc la nit de dimarts i en total van ser violentats entre 10 i 15 cotxes estacionats en aquest descampat. Així, els propietaris van denunciar els robatoris a la comissaria dels Mossos i fins Cappont des van desplaçar agents de recerca per trobar indicis que permetessin trobrar a l'autor. Així doncs, la investigació continua oberta i no encara no s'ha detingut ningú.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats