Lleida
3/10° C (sol)
97% 26 km/h


Tres detinguts per cremar contenidors d'escombrariesVan ser arrestats després de veure'ls actuant al carrer Doctor Combelles


La Guàrdia Urbana va detenir ahir tres joves, de 21, 22 i 44 anys, com a presumptes autors d'un delicte d'incendi, per cremar contenidors, i van iniciar les corresponents diligències.

Pel que fa als fets, a les 00.15 hores es va rebre un avís d'un contenidor en flames que es trobava al carrer Doctor Combelles i més es va aportar certa informació dels tres autors de l'incendi gràcies a un testimoni. De fet, els agents que es van desplaçar van comprovar que un estava cremant i que havia estat retirat per aquest testimoni per evitar que el foc afectés els vehicles estacionats.

Amb les dades aportades per aquest ciutadà, la policia local va iniciar la recerca dels autors de foc i van localitzar un cotxe que utilitzaven a Onze de Setembre, a l'altura del carrer Valls d'Andorra. Tot seguit, van trobar als tres ocupants a les portes d'un local d'oci situat en un lloc proper.

Els agents van identificar estos tres homes, el Sr. G. S., de 21 anys, X. R. R., de 41 anys, i D. L. R., de 22 anys, tots tres de nacionalitat espanyola. A més, en el registre els van trobar quatre encenedors ia l'interior de vehicle, diversos guants i gorres. A més, cal destacar que durant la nit de dilluns dia 11, entre les 23.00 i les 00.00 hores es van produir quatre incendis de contenidors situats al Passeig de Ronda, el carrer Saturn, la plaça Castella i el carrer Germans Izquierdo, a més del incendi de Doctor Combelles. Davant aquests fets, aquestes tres persones van ser detingudes per a l'Urbana com a presumptes autors d'un delicte d'incendi.

De la mateixa manera, cal recordar que un total de sis contenidors van quedar calcinats entre el dissabte i el diumenge de matinada a Ludovicus Pius i en Pere de Cabrera. A més, també cal indicar que divendres es van cremar tres a l'Avinguda Alacant i una cambra al carrer Bruc. Així mateix, durant la setmana també van cremar a Camí de Picos, Comte de Vinatesa, Doctora Castells i Santa Cecília.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats