Lleida
10-19° C (pluja)
97% 26 km/h


Un detingut a Ponent i dos a Tarragona per explotació laboral i agressió sexualEls fets s’haurien produït a la província de Murcia en una empresa dedicada al cultiu de cítrics


La Policia Nacional va detenir tres homes, un d’ells a la demarcació de Lleida, per un pressumpte delicte d’explotació laboral i agressió sexual en una empresa de cultiu de cítrics situada a Murcia.

La Policia Nacional va detenir ahir a tres homes d’una mateixa empresa com a pressumptes autors de delictes contra els drets dels treballadors i agressió sexual, un d’ells a la demarcació de Lleida i dos més a Tarragona, segons va informar la Policia Nacional.

Els agents van començar les investigacions el mes de juny d’aquest any quan van tenir coneixement que els propietaris d’una empresa dedicada al cultiu de cítrics situada a la província de Murcia explotaven laboralment els treballadors i una d’elles havia estat agredida sexualment en diverses ocasions per part d’un dels treballadors de l’empresa.

Les víctimes acusen els detinguts de la situació d’explotació laboral a la que estaven sotmessos i de l’agressió sexual d’una d’elles.

Les investigacions van dur a la detenció de dues persones de nacionalitat espanyola com autors d’un delicte contra els drets dels treballadors. Posteriorment, es va detenir una tercera persona de nacionalitat tunecina que, a més de la imputació d’un delicte contra els drets dels treballadors, se l’imputava també diversos delictes d’agressió sexual.

Els dos primers detinguts van ser a la demarcació de Tarragona, encara que els fets van tenir lloc a la província de Murcia. La tercera persona detinguda va ser a la demarcació de Lleida. Els tres detinguts van passar a disposició judicial. 

L’operatiu va ser desenvolupat per agents de la Brigada Provincial de Estrangeria i Fronteres de eles Comissaries Provincials de Tarragona i de Lleida, que van realitzar les detencions. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats