Lleida
2 / 18° C (sol)
97% 26 km/h


Un guàrdia civil de la Seu d'Urgell accepta tres anys de presó per donar informació a contrabandistes de tabac per dinersTant l'exagent com la seva dona i dos acusats més reconeixen els fets i eviten la celebració del judici


Un guàrdia civil de la Seu d'Urgell, M. J. M. M., de 36 anys, ha acceptat tres anys de presó per un delicte de suborn i revelació de secrets després de reconèixer que facilitava informació a tercers a canvi de diners perquè poguessin passar tabac d'Andorra de manera il·legal per la duana de la Farga de Moles sense que fossin enxampats.

La seva dona, C. F. P., de 31 anys, ha acceptat dos anys de presó pel mateix delicte ja que ha quedat provat que era ella qui quedava amb els contrabandistes per facilitar-los la informació que li passava el guàrdia civil i per cobrar. Dos acusats més també han acceptat tres anys de presó per un delicte de contraban ja que han reconegut que un d'ells s'encarregava de les provisions de tabac i l'altre de conduir la caravana amb la que transportaven el tabac des d'Andorra fins a l'estat espanyol. Amb el reconeixement dels fets i l'acord entre les parts, tots quatre han evitat el judici que havia de tenir lloc aquest dimecres a l'Audiència de Lleida.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats