Lleida
5/14° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Un incendi crema el quart pis d'un bloc a Balàfia i obliga a desallotjar els veïnsUna dona i el seu fill, l'Arnau per cremades i inhalació


Un incendi crema el quart pis de l'edifici número 28 del carrer Ciutadella, a Balàfia i obliga a desallotjar tots els veïns del bloc, una quinzena, segons la Guàrdia Urbana.

Els afectats són una família amb tres fills, dels quals la mare i un dels fills grans van ser traslladats a l'Hospital Arnau. Ella per ansietat i inhalació de fum i el fill per cremades de segon grau i per problemes d'asma. Segons van explicar veïns del bloc, els dos fills grans van saltar del quart al tercer pis pel balcó a veure atrapats pel foc.

A l'hora del tancament d'aquesta edició, es desconeixia la causa que va originar el foc. Passades les 22.30, s'esperava l'arribada del tècnic per estudiar si les flames havien afectat també a tota l'estructura. Cap al lloc dels fet també es va desplaçar l'alcalde Miquel Pueyo, i des de la Paeria es va oferir serveis socials a la família afectada.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats