Lleida
9/19° C (pluja)
97% 26 km/h


Un noi de 22 anys mor ofegat mentre es banyava amb uns amics al pantà de CamarasaEls Bombers hi van mobilitzar 12 dotacions i van rescatar el cos cap a les 9 del vespre


Un noi de 22 anys va morir ofegat al pantà de Camarasa (la Noguera) ahir divendres. Segons els Bombers de la Generalitat, les primeres informacions apunten que el jove, que anava amb un grup d’amics, havia saltat del pont proper a la zona de la presa, a la zona del Congost de Mu, i va tenir problemes per sortir a la superfície. 

Els Bombers van rebre l’avís a les 17.25 i van mobilitzar 12 dotacions per buscar el jove. Entre els efectius activats hi havia dotacions de parcs de la zona i unitats especialitzades el Grup d’Actuacions Especials (GRAE), de Rescat i Subaquàtics. Els membres del GRAE Subaquàtic, en una segona immersió feta poc abans de les nou de la nit, van trobat el cos sense vida del noi.

El Congost de Mu és una zona d’excursió on el bany no és habitual, un fet que, segons l’alcaldesa de Camarasa, dificulta fer campanyes informatives per evitar aquest tipus d’accident. Cal recordar que l’ajuntament va impulsar-ne una l’any 2015 amb l’objectiu de reduir el nombre de morts per ofegament a la zona del riu Segre. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats