Lleida
17/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Una esllavissada de terra i roques talla durant deu hores l’A-1605 a BonansaEls tècnics van treballar durant el dia per reobrir-la i no hi va haver ferits


Una esllavissada de terra i roques de grans dimensions va tallar ahir durant deu hores l’A-1605, a la zona del Congost de Obarra, entre Bonança i el creuament amb l’N-260, al terme de la citada localitat d’Osca. Va succeir a les 10.20 hores al quilòmetre 53 i la situació va fer impossible fer el trajecte entre aquest municipi i Montanuy. El servei de carreteres va estar treballant i cap a les 20.30 hores la via es va obrir al trànsit.

En aquest sentit, l’esllavissada va sorprendre a alguns conductors que per sort no es van veure atrapats, però que no van poder continuar el seu trajecte. És el cas d’un veí del nucli de Bonansa, que tornava de buscar receptes mèdiques i ja no va poder arribar a casa. Segons va explicar, “vaig sortir de Bonansa cap a les 9.30 hores i vaig anar a buscar receptes a l’ambulatori de Montanuy. Quan vaig tornar una hora més tard ja no vaig poder passar, feia només uns minuts que la carretera havia quedat completament coberta de roques i terra”. A més, va indicar que “les màquines treballen per poder reobrir avui. Sinó, hauré de deixar el cotxe aparcat aquí i arribar caminant a Bonansa o arribar-hi en cotxe donant la volta per Graus o les Paules, però per Graus hi ha més d’una hora i per les Paules està en obres”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats