Lleida
6/12° C (pluja)
97% 26 km/h


Vuit detinguts per la Urbana en l'últim mes acusats de violència de gènere a LleidaL'últim cas, l'agressió d'un home a la seva exparella en Cappont


Només en l'últim mes s'han produït a la ciutat de Lleida 8 detencions per violència de gènere. En total, en l'últim mes 8 persones han estat detingudes a la ciutat per delictes relacionats amb la violència de gènere.

En la majoria dels casos es tracta d'agressions d'homes a les seves parelles, encara que en un dels casos, es tracta d'un home, veí de Lleida, que va agredir tant a la seva mare com a la seva germana. Igualment, el juny passat també es va produir a Lleida una agressió d'una dona cap al seu marit, fet pel qual la dona va ser detinguda per la Guàrdia Urbana.

Un dels casos més greus es va produir dimecres passat, quan un home presumptament va agredir sexualment a una dona en un autobús de línia que finalitzava servei a Lleida. De totes maneres, el cas més recent es va produir la nit del passat dijous quan una dona es va acostar a les dependències de la Guàrdia Urbana de Lleida assegurant que la seva exparella se li havia acostat pel carrer i l'havia agredit en Cappont.

L'home, un veí de Lleida de 35 anys, té dos ordres judicials d'allunyament de la seva dona. Davant els fets, la Guàrdia Urbana va detenir a l'home com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere i per trencar les dues ordenis judicials, i va iniciar les diligències corresponents.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats