• Qui som
  • Subscriu-te
  • Contacte
  • Anuncia’t
Divendres, 12 agost, 2022
31 °c
Lleida
28 ° Dl
28 ° Dt
29 ° Dc
26 ° Dj
Subscriptors
La Manyana
  • Lleida
  • Comarques
  • Internacional i Política
    • Guerra a Ucraïna
  • Successos i jutjats
  • Oci
    • Espectacles
    • Cultura
    • Televisió i cinema
    • 80 anys de l’IEI
  • Esports
  • Economia
  • Canal Camp
  • Altres
    • Educació
    • Salut
    • Coronavirus
    • Ciència i tecnologia
    • Viatges
    • Sostenibilitat
    • Motor
    • Cuina
    • Vida social
    • Opinió
    • Temps
Cap resultat
Veure tots els resultats
  • Lleida
  • Comarques
  • Internacional i Política
    • Guerra a Ucraïna
  • Successos i jutjats
  • Oci
    • Espectacles
    • Cultura
    • Televisió i cinema
    • 80 anys de l’IEI
  • Esports
  • Economia
  • Canal Camp
  • Altres
    • Educació
    • Salut
    • Coronavirus
    • Ciència i tecnologia
    • Viatges
    • Sostenibilitat
    • Motor
    • Cuina
    • Vida social
    • Opinió
    • Temps
Cap resultat
Veure tots els resultats
La Manyana
Cap resultat
Veure tots els resultats
Inici Sostenibilitat

Submergeixen per primer cop en un port 500 ampolles de Malvasia de Sitges per experimentar un nou procés d’envelliment

D'aquí tres mesos s'extraurà part de la producció per avaluar-ne l'evolució i iniciar-ne la venda a partir del 2023

perACN
27 juny, 2022
en Sostenibilitat
Temps de lectura: 1 min read
0 0
0
Submergeixen per primer cop en un port 500 ampolles de Malvasia de Sitges per experimentar un nou procés d’envelliment

Mig centenar d'ampolles de Malvasia de Sitges són submergides al Port d'Aiguadolç per provar un nou mètode d'envelliment Data de publicació: dilluns 27 de juny del 2022, 12:27 Localització: Sitges Autor: Gemma Sánchez

0
ACCIONS
28
VISTES
Comparteix a FacebookComparteix a Twitter

El celler de l’Hospital de Sitges ha submergit prop de 500 ampolles de vi Malvasia al Port d’Aiguadolç per provar un nou procés d’envelliment. És el primer cop que una producció de vi es desa sota l’aigua en un port, després d’altres experiències puntuals a la costa catalana fetes a mar obert. L’objectiu és veure com s’alenteix el procés d’envelliment d’unes ampolles que reposaran a quatre metres sota l’aigua. Al novembre està previst extraure sis ampolles per començar a veure l’evolució del producte, i hi haurà noves extraccions al febrer i a la primavera del 2023. El resultat es compararà amb altres 500 ampolles de la mateixa collita, les quals estan envellint al celler tradicional. La previsió és que estiguin a la venda d’aquí a un any.

ACN

ACN

Articles relacionats

Una trentena de pilots de dron documenten l’evolució dels pantans catalans per conscienciar de la sequera

perACN
11 agost, 2022
0
Una trentena de pilots de dron documenten l’evolució dels pantans catalans per conscienciar de la sequera

Fins a 32 pilots de dron s'han unit de manera altruista per documentar l'evolució dels pantans catalans i conscienciar, amb...

Llegir més

El canal d’Urgell torna a retallar la dotació del reg per garantir la campanya i descarta restriccions

perACN
10 agost, 2022
0
El canal d’Urgell torna a retallar la dotació del reg per garantir la campanya i descarta restriccions

Els regants del canal d'Urgell han acordat tornar a rebaixar la dotació del reg per garantir l'actual campanya davant el...

Llegir més

L’ACATCOR alerta de la greu afectació de la sequera al regadiu i demana a l’ACA que faci els transvasaments acordats

perRedacció
4 agost, 2022
0
L’ACATCOR alerta de la greu afectació de la sequera al regadiu i demana a l’ACA que faci els transvasaments acordats

L’Associació Catalana de Comunitats de Regants (ACATCOR) alerta de la greu situació de sequera que viu el nostre país i...

Llegir més

Un projecte de l’associació forestal Vall del Lord rep finançament europeu per lluitar contra l’abandonament del bosc

perACN
3 agost, 2022
0
Un projecte de l’associació forestal Vall del Lord rep finançament europeu per lluitar contra l’abandonament del bosc

La primera convocatòria de microprojectes de cooperació transfronterera per als Pirineus, amb fons públics del programa europeu POCTEFA, ha escollit...

Llegir més
Carrega més

EL MÉS LLEGIT

  • Veïns critiquen els excessos dels penyistes a la festa de Pardinyes

    Veïns critiquen els excessos dels penyistes a la festa de Pardinyes

    0 compartir
    compartir 0 Tweet 0
  • Els veïns asseguren que el pagès de Llívia ensulfata els arbres de la seva finca des de la via pública

    0 compartir
    compartir 0 Tweet 0
  • S’activa el nivell 3 del Pla Alfa al sud de Lleida i l’interior de Tarragona i l’Ebre

    0 compartir
    compartir 0 Tweet 0
  • Magraners i la Bordeta es queixen de nou per les males olors d’una fàbrica càrnia

    0 compartir
    compartir 0 Tweet 0
  • “Grata sorpresa” d’una família de Pardinyes en tornar a casa

    0 compartir
    compartir 0 Tweet 0

(+34) 973 001 140
Príncep de Viana, 27-29, Lleida
web@lamanyana.cat

CONTACTE

REDACCIÓ: lamanyana@lamanyana.cat
ADMINISTRACIÓ: administracio@lamanyana.cat
PUBLICITAT: publicitat@lamanyana.cat
  • AVÍS LEGAL
  • POLÍTICA DE COOKIES
  • POLÍTICA DE PRIVACITAT

Amb el suport de: 

© 2020 La Mañana. Tots els drets reservats.

Cap resultat
Veure tots els resultats
  • Lleida
  • Comarques
  • Internacional i Política
    • Eleccions 14-F
  • Successos i jutjats
  • Oci
    • Cultura
    • Espectacles
    • Televisió i cinema
  • Esports
  • Economia
  • Canal Camp
  • Altres
    • Educació
    • Salut
    • Coronavirus
    • Ciència i tecnologia
    • Viatges
    • Sostenibilitat
    • Motor
    • Cuina
    • Vida social
    • Opinió
  • Subscriptors
  • Qui som
  • Subscriu-te
  • Contacte

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.D'acordRebutjar Més informació
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Sempre activat
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
DESA I ACCEPTA
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?