Avui, divendres, 13 de maig, ha tingut lloc la taula rodona “El lideratge femení en l’esport. Un camí cap a l’empoderament de la dona” a la Sala Màsters de l’INEFC Lleida amb Vanesa Ortega, presidenta del Balàfia Volei i membre de la junta directiva de la Federació Catalana de Volei; Maria Cadens, preparadora física de la selecció española d’handbol “Guerreras”; Ona Comino, àrbitre nacional d’handbol, i Mercè Gomà, responsable del programa de mecenatge esportiu “Ellas son de Aquí” i Zaida Teruel, pilot de motociclisme.
L’acte forma part del programa d’activitats en el marc de la Fase Estatal del Campionat de Primera Divisió Femenina d’Handbol que es disputa al Pavelló Onze de Setembre de Lleida els propers dies 13, 14 i 15 de maig i en què l’equip lleidatà OliBa Green Beer Lleida es juga l’ascens de categoria.
El patrocinador de l’equip, la primera cervesa verda d’oliva del món, OliBa Green Beer, ha organitzat la Festa de l’Handbol Femení amb motiu d’aquest esdeveniment esportiu perquè esdevingui un cap de setmana d’oci i esport en família. Durant els partits hi haurà Barra OliBa, inflables per als més petits, música i espectacle de dansa urbana. A més, entre els partits, es sortejaran nits d’hotel en habitació doble a l’Hotel Sommos de Benasque.
OLIBA GREEN BEER
OliBa Green Beer és la marca que abandera la primera cervesa verda d’oliva del món, elaborada de manera natural amb olives autòctones del Pirineu. Aquesta beguda, caracteritzada pel seu sorprenent color verd, compta amb el singular sabor de les varietats d’oliva pròpies de la zona. No conté gluten, la qual cosa li permet ser apta per a celíacs.
Aquest innovador projecte se suma al hòlding agroalimentari Costa Food Group, propietat de Grupo Costa, que ja compta amb una àmplia trajectòria en el sector i té el seu centre productiu a Lleida.
El seu portfoli es presenta en dues gammes: “The Original One”, una cervesa lleugera amb un sabor suau i especial i una aroma refinada amb un subtil toc d’oliva, i “The Empeltre One”, elaborada amb olives del Baix Aragó i més intensa tant en untuositat com en intensitat de sabor i color. La cervesa va ser guardonada en 2020 amb el Premi de l’Escola Superior de l’Oli d’Oliva (ESAO) a la Innovació i el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA).