Lleida
20/37° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Apple lliura les seves primeres targetes de crèdit a clients que la van demanarL'Apple Card, digital o física, ha estat creada per la companyia de Cupertino en col·laboració amb el banc d'inversió Goldman Sachs.


La multinacional nord-americana Apple va anunciar aquest dimarts que ha obert el procés de sol·licitud, aprovació i lliurament de les seves primeres targetes de crèdit per a alguns clients seleccionats a l'atzar entre aquells que van demanar que se'ls notifiqués quan aquesta estigués disponible.

Tot el procés és completament digital i dura uns pocs minuts, de manera que diverses persones ja van aconseguir aquest mateix dimarts el seu Apple Card -com ha estat batejada la targeta-, creada per la companyia de Cupertino (Califòrnia, EUA) en col·laboració amb el banc d'inversió Goldman Sachs.

Es tracta d'una preestrena abans que la targeta passi a estar disponible per a tots els usuaris d'iPhone als Estats Units que ho desitgin aquest mateix mes d'agost, un llançament, per tant, en línia amb l'estratègia habitual de l'empresa d'intentar revestir seus productes de la major imatge d'exclusivitat possible.

Els que hagin estat seleccionats a l'atzar per a la preestrena d'avui seran notificats en el seu telèfon iPhone i se'ls demanarà que procedeixin amb la sol·licitud, en la qual se'ls demanarà la vostra adreça postal, data de naixement, nivell d'ingressos i els últims quatre dígits de el seu número de la seguretat social, és a dir, el procediment habitual per a sol·licitar qualsevol targeta de crèdit als EUA

Aquesta informació serà enviada a Goldman Sachs, un dels majors bancs d'inversió del món, que decidirà si aprova o no l'emissió de la targeta en qüestió de minuts i, en cas de fer-ho, el sol·licitant podrà començar a utilitzar la seva targeta digital de immediat.

En cas que, a més de la versió digital, l'usuari també desitgi una targeta física, aquest podrà demanar-la de forma gratuïta i la rebrà per correu en uns dies.

Apple Card pot ser usada des del mòbil a qualsevol establiment que accepti el sistema de pagaments de l'empresa, Apple Pay, i compensa totes les compres amb un "premi" del 2% dels diners gastats (3% en el cas de compres de productes Apple) en cas d'emprar la versió digital i de l'1% si s'utilitza la targeta física.

El nou servei pot ser usat en qualsevol part del món sense haver de pagar comissions internacionals sempre que Apple Pay sigui acceptat, i integra totes les funcionalitats habituals de la targeta de crèdit: consulta de l'historial de compres, informació sobre pagaments o factures.

La companyia que dirigeix ??Tim Cook va anunciar la creació de la seva pròpia targeta el passat 25 de març durant un acte poc habitual a la seva seu de Cupertino en el qual no hi va haver cap novetat de maquinari i que es va centrar en els serveis, un segment en el qual l'empresa ha dipositat totes les seves esperances de futur.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats