Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Barcelona organitza un "acte de ciutat" per donar un "missatge de confiança" al Mobile World CongressPisarello espera que l'edició del 2018 pugui celebrar-se amb la "màxima estabilitat possible"


L'Ajuntament de Barcelona ha organitzat per aquest dijous al matí un "acte de ciutat" amb l'objectiu de donar un "missatge de confiança" als gestors del Mobile World Congress, tal com ha explicat el primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, en declaracions als mitjans posteriors a la presentació del congrés.

Pisarello ha desitjat que l'edició del 2018 es pugui celebrar amb la "màxima estabilitat possible" i s'ha mostrat convençut que el certamen de la tecnologia mòbil seguirà fent-se a la capital catalana en els propers anys. L'acte tindrà lloc al Saló de Cent de l'Ajuntament i es preveu que hi assisteixin també representants de la Generalitat i el govern espanyol, a més de persones d'empreses i del món de la universitat, la recerca i la innovació. Un dels objectius de l'acte és fer visible la intenció de l'Ajuntament que el Mobile tingui un impacte permanent que vagi més enllà dels dies que dura el congrés.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats