Lleida
17/29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Cues davant les botigues d'Apple per tenir el nou iPhone11Al voltant de cent persones passen la nit davant l'establiment de Madrid


Prop d'un centenar de persones es van acumular aquest divendres davant les portes de la cèntrica botiga d'Apple de la Puerta del Sol madrilenya per ser les primeres a fer-se amb un iPhone 11, l'última versió d'un dels mòbils més emblemàtics de la història.

"Amb moltes ganes de tenir-lo ja a les mans. He esperat tota la nit però val la pena", ha explicat a Efe minuts abans de l'obertura el costa-riqueny Sleyter Angulo (a la foto), el primer de la fila formada davant de l'establiment i que no podia amagar el seu entusiasme, després d'haver passat allà nou hores esperant.

El jove ha estat el primer a entrar a l'establiment, poc abans de les vuit del matí i després que els empleats obrissin les portes des de dins i, entre crits d'entusiasme, sortissin a aplaudir el una mica més d'un centenar de persones que esperaven a l'exterior per fer-se amb alguna de les versions de l'últim model del popular telèfon.

Després d'ell, i un a un, han anat entrant a la botiga primer els clients que tenien reservats els seus aparells i després els que s'han presentat allà sense cap reserva, ja que Apple sol oferir aquesta possibilitat per als que no van poder fer-la per algun motiu o volen canviar el model triat inicialment.

Com en aquest establiment madrileny, en moltes altres ciutats del món s'han repetit imatges similars, ja que Apple ha coordinat l'estrena del seu últim model d'iPhone perquè en tots els països s'obrin les portes dels seus centres a les vuit del matí , hores locals.

Les imatges més esperades són les del seu icònica botiga de la Cinquena Avinguda de Nova York, que a més reobrirà aquest divendres les seves portes per a l'ocasió després d'una profunda renovació.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats