Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Desactivada la signatura digital dels DNI per possibles fallades de seguretatEls documents que es poden veure afectats són els que tenen el nombre de suport posterior al ASG160.000 que van ser expedits a partir d'abril de 2015.


La policia ha desactivat la funció de certificat digital dels DNI electrònics que van ser expedits des d'abril des de 2015 per reforçar la seva seguretat, després que un estudi d'una universitat txeca hagi alertat de la seva possible vulnerabilitat.

Aquest possible error està sent analitzat per l'Organisme de Certificació espanyol, segons informa la Direcció General de la Policia, que ha començat a modificar les funcionalitats d'aquests documents per garantir "la màxima seguretat i confidencialitat en la utilització de l'autenticació i signatura electrònica a Espanya".

Els documents que es poden veure afectats són els que tenen el nombre de suport posterior al ASG160.000 que van ser expedits a partir d'abril de 2015.

Segons la policia, fins que en "dates pròximes" no s'implementin les solucions tècniques necessàries, es desactivarà la funcionalitat dels certificats digitals de part dels actuals DNIe.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats