Lleida
10 / 21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El videojoc 'A Tale of Paper' dels barcelonins Open House Games, Millor joc 2018 als premis PlayStationSony Interactive Entertainment Espanya el publicarà l'any 2019 per PlayStation 4


El videojoc 'A Tale of Paper' de l'estudi barceloní Open House Games va rebre el guardó al Millor joc 2018 a la gala de la 5a edició dels Premis PlayStation celebrada per Sony Interactive Entertainment Espanya (SIE Espanya). 'A Tale of Paper' és una emotiva aventura en la qual el jugador controlarà a 'Paperboy', un petit ninot d'origami que ha pres vida i que té com a missió complir el somni del seu creador, que l'usuari anirà descobrint a mesura que avanci en una història plena de desafiaments, trencaclosques i perills. El videojoc es publicarà per SIE Espanya l'any 2019 per PlayStation 4. En total, es van atorgar set guardons a estudis independents espanyols, incloent el premi al millor joc 2018.

El jurat ha valorat del videojoc 'A Tale of Paper', segons Liliana Laporte, "la seva innovació, creativitat, talent i una historia precisa, que conforma un videojoc diferent i molt commovedor".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats