Lleida
15/24° C (pluja)
97% 26 km/h


L'Ajuntament de Lleida recorda que segueix vigent la prohibició de l'ús de les piscines comunitàries durant la fase 1Quan s'entri a la fase 2 només podran fer-se anar si es compleixen els requisits fixats pel ministeri de Sanitat


L'Ajuntament de Lleida recorda que la normativa sanitària vigent durant l'estat d'alarma per l'epidèmia de la Covid-19 prohibeix l'ús de les piscines privades comunitàries durant la fase 1 del desconfinament, en la qual es troba la ciutat de Lleida. Per tant, no es poden fer anar aquestes instal·lacions per a cap ús recreatiu ni esportiu.

Quan el Govern de l'Estat aprovi que la regió sanitària de Lleida passi a la fase 2 del desconfinament, entraran en vigor les disposicions de l'Ordre SND/414/2020, publicada al Butlletí Oficial de l'Estat del 16 de maig, que preveu la flexibilització de determinades restriccions. Serà aleshores quan es podran reobrir les piscines comunitàries, però no de forma lliure, sinó sota uns estrictes criteris de prevenció sanitària.

Entre els requisits fixats per aquesta fase 2, hi ha l'obligatorietat de restringir l'aforament a un 30% del màxim autoritzat, sempre que sigui possible respectar la distància de seguretat entre usuaris de dos metres. En cas contrari es reduirà encara més l'aforament fins a poder complir amb la distància de seguretat. A més, caldrà organitzar un horari per torns amb cita prèvia i aplicar les mesures de neteja i desinfecció corresponents a totes les instal·lacions abans de la seva entrada en funcionament i després de forma diària.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats