Lleida
-2 / 19° C (sol)
97% 26 km/h


Neix Gastromercat, la nova 'app' que posa en contacte productors i restauradors per facilitar la venda de proximitatL'aplicació es presentarà diumenge en el marc de Firabell, la fira del comerç, indústria, artesania i productes de proximitat de Bellcaire d'Urgell


La venda de proximitat disposa d'una nova eina per millorar i facilitar el contacte entre productors i restauradors. Es tracta de l'aplicació Gastromercat, que digitalitza tot el procés de compra de productes, fent-lo més ràpid i eficaç, segons els seus promotors, l'Associació d'Empresaris Productors de Venda de Proximitat i la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG). L'objectiu, asseguren, és "posar al dia i modernitzar les relacions entre productors i restauradors, que fins ara només han interactuat de forma tradicional". L'aplicacció es presentarà diumenge en el marc de Firabell, la fira del comerç, indústria, artesania i productes de proximitat de Bellcaire d'Urgell (Noguera).

Gastromercat incorpora un llistat de productors i restauradors que treballen amb producte de proximitat perfectament geolocalitzats, amb un llistat i un mapa que es pot consultar des de qualsevol terminal mòbil. L''app' també incorpora diversos filtres per poder distingir als productors i si estan especialitzats en algun tipus de producte, a més d'una fitxa que incorpora imatges i dades de contacte ràpid: e-mail, telèfon o xat. L'aplicació funciona de forma bidereccional: relaciona els restauradors amb els productors i a la inversa.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats