Lleida
3 / 11° C (pluja)
97% 26 km/h


Telefònica integrarà Netflix a les seves plataformes de televisió i vídeo a finals d'anyL'acord comprèn els serveis que les dues empreses ofereixen a Europa i a Amèrica Llatina


Telefònica i Netflix han anunciat aquest dijous un acord global d'integració segons el qual tots els continguts de la multinacional nord-americana estaran disponibles a les plataformes de televisió i de vídeo de l'operadora espanyola. Entre "una àmplia gamma d'iniciatives", a partir de "finals de 2018", els usuaris podran accedir a l'aplicació de Netflix a través dels descodificadors de televisió de Movistar TV i del servei de pagament sota demanda Movistar Play, tot a través de la factura de Telefònica.

A més, l'operació preveu altres propostes com la incorporació de Netflix a alguns plans de dades mòbils que permeten als clients de Telefónica veure vídeo per streaming sense que suposi un consum sobre els seus paquets de dades estàndard.

El president executiu de Telefònica José María Álvarez-Pallete ha valorat l'aliança i ha assegurat que "suposa un gran pas endavant en l'aposta de Telefónica per la innovació oberta i la col·laboració amb companyies líder de tot el món". "Volem oferir als nostres clients l'oferta de continguts més completa possible, ja sigui producció original de Telefònica o de tercers. L'acord amb Netflix contribuirà a reforçar aquest objectiu en totes les nostres plataformes multicanal".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats