Lleida
3 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Twitter aplica a tots els seus usuaris el límit de 280 caràcters per missatgeLa xarxa social recorda que el 5,3% dels tuits en espanyol i el 9% en anglès arribava al límit anterior, el que reflectia el "repte" de comprimir un pensament en una activitat que "sovint" requeria invertir "molt temps "per editar.


Twitter ha anunciat avui que aplicarà a tots els seus usuaris el límit de 280 caràcters per missatge, de manera que s'acaba així l'extensió original de 140 espais que havia caracteritzat des dels seus inicis a aquesta xarxa social.

Aquesta decisió arriba després que Twitter posés en marxa un experiment reduït al setembre per estendre el límit fins als 280 caràcters.

L'ampliació no s'aplicarà als usuaris que escriguin en japonès, coreà i xinès, que continuaran tenint com a límit els 140 caràcters, ja que, per la naturalesa dels seus idiomes, no tenen els problemes de la resta de llenguatges per condensar les seves idees amb pocs signes.

La cap de producte de Twitter, Aliza Rosen, ha explicat avui en un comunicat oficial que l'objectiu d'aquell test de setembre era analitzar si resultava factible compatibilitzar aquest increment amb la preservació de la velocitat i brevetat característiques dels seus missatges.

L'anàlisi dels resultats ha conduït al seu equip directiu a prendre la decisió definitiva d'eliminar la "barrera" que suposava aquesta restricció de 140 caràcters en "aquells idiomes que es vegin afectats per la necessitat de comprimir idees", és a dir, tots menys el xinès, el japonès i el coreà.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats